Anasayfa Medya Haberler Google Chrome Artık Daha Eğlenceli Olacak!

Google Chrome Artık Daha Eğlenceli Olacak!

Google Chrome Artık Daha Eğlenceli Olacak!

Google tarafından geliştirilen ücretsiz web tarayıcısı Chrome, artık daha renkli ve eğlenceli olacak! Google, kullanıcıların en çok tercih ettiği birkaç tarayıcıdan biri olan Chrome uygulamasına bir dizi yeni yan panel ekledi. Teknolojin insanın yararına sunduğu yeniliklerden biri olan internet tarayıcıları arasında da rekabet gittikçe büyüyor. Uygulamaları yöneten dev şirketler, daha fazla kullanıcıya ulaşmak için devamlı kendilerini güncelliyor. Yeni özelliklerle yapılarını daha da güçlendiriyor.

Göze Hitap Etmeyi Amaçlıyor

Mevcut web tarayıcılar arasında ön sırada olan Google Chrome da farkındalık oluştan yeniliklerine devam ediyor. Google Chrome son atılımı ile daha çok göze hitap etmeyi hedefliyor. Popüler internet tarayıcısı Chrome çok sayıda özelleştirme seçeneği ile çok daha keyifli olacak. Chrome’un masaüstü sürümüne yeni canlı renk ve tema ayarını içeren yan bir panel monte eden Google, bu girişimiyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Tarayıcıyı Özelleştirmek Daha Kolay

Aslında bu seçeneklerin pek çoğu daha önce Chrome’da mevcut. Ancak eklenen panel ile şimdi tarayıcıyı özelleştirmek daha kolay hale gelecek. Ayrıca yeni panel sayesinde istenen değişiklikler gerçek zamanlı halde önünüzde yer alacak. Bu arada Google, Chrome'un eski sürüm kullanıcılarına yönelik bir adım atıyor. Artık eski çeviri özelliği devre dışı bırakılıyor. Yardım > Google Chrome Hakkında seçeneğinden Google Chrome’nin son sürüm güncellemesini cihaza yüklemek gerekiyor.

Sahne Medya
Sahne Medya

23-06-2023 17:36:02

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?