Anasayfa Medya Haberler WhatsApp’ta Telefon Numaranızı Paylaşmadan Mesajlaşabileceksiniz

WhatsApp’ta Telefon Numaranızı Paylaşmadan Mesajlaşabileceksiniz

WhatsApp’ta Telefon Numaranızı Paylaşmadan Mesajlaşabileceksiniz

Geçtiğimiz yıllarda kişisel verilerin gizliliği ile ilgili sorunlardan ötürü çalkantılar yaşasa da WhatsApp halen daha en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olmayı sürdürüyor. Meta şirketinin en önemli hizmetlerinden biri olan WhatsApp sürekli olarak kendisini güncellemeye devam ediyor. Şirket son olarak telefon numarasını paylaşmak istemeyenler için kullanıcı adlarıyla WhatsApp’ta mesajlaşma özelliği getirmeye hazırlanıyor. Dijital dünyadaki en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya, son gelişmeleri sizler için derledi…

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Telefon numarasını paylaşmak istemeyen kişilere kullanıcı adları ile mesajlaşma imkanı sağlamaya hazırlanıyor. Özellikle tanımadığımız çok sayıda insanın yer aldığı WhatsApp gruplarına eklenmek, telefon numaramızın pek çok kişi tarafından ulaşılabilir oluşu tedirginlik verici. Ancak bu yeni özellik, soruna kesin bir çözüm bulacak gibi.

Yeni kullanıcı adı özelliği Android işletim sistemi kullanan cihazlar için beta sürümünde tespit edildi. WhatsApp hesabınıza benzersiz kullanıcı isimleri seçmenize olanak veriyor. Üstelik beklenen tek yenilik bu da değil. Aynı zamanda ekran paylaşımı ile ilgili bir gelişme de söz konusu…

Test grubunda yer alan kullanıcılar yeni bir ekran paylaşma özelliği ile karşılaştı. Ekran paylaşma düğmesine basıp onayladıktan sonra ekranlarının içeriğini görüntülü aramalarda da paylaşabilecekler.

Şimdilik oldukça dar bir kullanıcı kitlesinin erişimi olsa da çok yakında bu yeni özelliğin tüm WhatsApp kullanıcılarına sunulması bekleniyor.

Dijital dünyadaki gelişmelerden ve dönüşümlerden anında haber almak için Sahne Medya’yı takip etmeye devam edin.

Sahne Medya
Sahne Medya

02-06-2023 13:06:19

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?