Anasayfa Medya Haberler Twitter'ın Ücretli Üyelik Versiyonu Twitter Blue Tanıtıldı

Twitter'ın Ücretli Üyelik Versiyonu Twitter Blue Tanıtıldı

Twitter'ın Ücretli Üyelik Versiyonu Twitter Blue Tanıtıldı

İşte Türkiye fiyatı ve özellikleri!

Gelir yaratmakta zorlanan ve özellikle reklam gelirlerinde diğer sosyal medya uygulamalarının gerisinde kalan Twitter, ücretli üyelik modelini tanıttı. Bazı ülkelerde kullanıma sokulan ve Twitter Blue adı verilen bu modelin Türkiye fiyatı ve özellikleri ise şöyle...

Popülaritesini ekonomik getiriye yansıtamayan Twitter, yıllardır konuşulan ücretli üyeliği en sonunda uygulamaya koydu. Twitter Blue adı verilen model, İngiltere'de 2.49 sterling, ABD fiyatı ise 2.99 dolardan üyeliğe sunuldu. Apple Store'un Türkiye sayfasında Twitter Blue'nun Türkiye fiyatının ise 30.99 lira olduğu belirtildi.

Twitter’in ücretli modeli kullanıcılara zorunlu tutulmayacak. Kullanıcılar istedikleri taktirde ekstra özellikleri bulunan bu modele geçiş yapabilecek.

Twitter bu modeli kullanıcılara zorunlu tutmayacak. İsteyen kullanıcılar bazı ek özellikleri bulunan bu modele geçebilecek. Twitter, yeni modelin ne tür özellikler getirdiği hakkında bir açıklama yapmazken, daha önce yapılan bir açıklamada ücretli üyelik bağlamında yeni özellikler üzerine çalışıldığı açıklanmıştı.

Twitter, daha önceleri kâr marjını artırarak kârlılık sorununu çözmek için çeşitli çalışmalar yaptığını duyurmuştu. Bu çalışmalardan biri ücretli üyelik iken, bir diğer çalışmanın ise TweetDeck için ekstra ücret almak olduğu ileri sürülmüştü.

Sahne Medya
Sahne Medya

02-06-2021 14:55:57

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?