Anasayfa Medya Haberler Dünyanın En Popüler 10 Web Sitesi Açıklandı!

Dünyanın En Popüler 10 Web Sitesi Açıklandı!

Dünyanın En Popüler 10 Web Sitesi Açıklandı!

Google Artık Zirvede Değil

Siber güvenlik alanında dünyanın önde gelen şirketleri arasında yer alan Cloudflare, en popüler 10 web sitesinin listesini yayınladı. Uzun yıllardır her daim zirvede yer alan ve hiçbir zaman zirvedeki yerini kaybetmeyeceğine inanılan teknoloji devi Google tahtını yeni oyunculardan birine kaptırarak ikinci sıraya geriledi. Seo Tabanlı Web Tasarımında bir numaralı adresiniz Sahne Medya editörleri, en popüler on web sitesini sizler için sıraladı.

Cloudflare, siber güvenlik alanında ve bulut altyapısı alanında hizmet veren uluslararası bir şirket. Cloudflare küresel internet trafiği modellerini takip ederek en çok ziyaret edilen web sitelerine dair bir sıralama yayınladı ancak listede en çok dikkat çeken şey teknoloji devi Google’ın zirveyi bir başkasına bırakmış olmasıydı.

Google’ı Zirveden İndiren Yeni Oyuncu: TikTok

Yayınlanan listeye göre Google 2021 yılı itibariyle tahtını adım adım TikTok’a bıraktı. 2020’de 7. sırada kendisine yer bulan TikTok, takvimler 2021 Şubat ayını gösterdiğinde ilk defa 1. sıraya yükseldi. Aylık bir milyar seviyesinde aktif kullanıcıya sahip olan TikTok, internet dünyasında çok büyük bir etki yarattı. 2020 yılında en popüler 2 web sitesi konumunda olan Facebook 2021’de üçüncülüğe gerilerken Microsoft 4, Apple 5, Amazon 6 ve Netflix de 7. sırada kendilerine yer bulabildiler. Şuan hayatta olmayan üyeleri, birçok uygulamaya Facebook ile giriş yapan kullanıcıları ile halen daha üye sayıları dikkate alındığında zirvede olan Facebook artık TikTok kadar trafik çekemiyor. Youtube 8. sıradaki konumunu korurken Twitter’ın bir basamak yükselerek 9. sıraya ilerlediği ve 10. sıraya da WhatsApp’ın oturduğu görülüyor. İşte 2021’in en popüler web siteleri:

  • TikTok.com 

  • Google.com 

  • Facebook.com 

  • Microsoft.com 

  • Apple.com 

  • Amazon.com 

  • Netflix.com 

  • YouTube.com 

  • Twitter.com 

  • WhatsApp.com 

Adana’da Tiktok Reklamları Sahne Medya’da!

Siz de her gün milyarlarca insanın ziyaret ettiği bu platformlarda reklam içerikleri yayınlayarak daha çok kullanıcıya ulaşmak, markanızın bilinirliğini ve satışlarınızı arttırmak istiyorsanız Sahne Medya’nın profesyonel hizmetleriyle tanışmakta acele edin. Google Ads reklamları, YouTube reklamları, Instagram reklamları, TikTok reklamları, Facebook reklamları ve daha birçok alanda bir numaralı çözüm ortağınız Sahne Medya ile kazananlar kulübünde siz de yerinizi alın.

Sahne Medya
Sahne Medya

03-01-2022 15:49:45

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?