Anasayfa Medya Haberler WhatsApp, Yeni Özelliğiyle Mesajlaşma Deneyimini Artırıyor!

WhatsApp, Yeni Özelliğiyle Mesajlaşma Deneyimini Artırıyor!

WhatsApp, Yeni Özelliğiyle Mesajlaşma Deneyimini Artırıyor!

WhatsApp, mesajlaşma deneyiminin artırıldığı yeni özelliklerini kullanıma sundu.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, gizlilik politikası nedeniyle yaralanan imajını toparlamak için birbiri ardına yeni özellikleri uygulamaya sokuyor. Dünyada en çok tercih edilen uygulama, son olarak bugün kullanıcıların uzun zamandır beklediği mesajlaşma deneyimini artıran özelliği kullanıma sundu.

WhatsApp Sesli Mesajlar İçin Uzun Zamandır Bekleniyordu

Hem Android hem de iOS telefonlar gelen bu özellik ile mesajlaşma deneyimi üst seviyelere çıkıyor. Yeni özellikle birlikte sesli mesajlar oynatılırken 1x/1.5x/2x düğmeleri kullanılarak mesajlar farklı hızlarda dinlenebiliyor. Böylece uzun süren sesli kayıtlar daha kısa bir sürede hızlı bir şekilde dinlenmiş olacak.

Bunun yanında son güncelleme ile birlikte sohbetler listesinde bulunan gruplarda biri sizden bahsettiğinde veya mesajınızı yanıtladığında "@" simgesi görünecek.

Yeni özelliklerin kullanılabilmesi için ise App Store veya Play Store'dan WhatsApp uygulamasının güncellenmesi gerekiyor. WhatsApp’ın yeniliklerinin bunlarla sınırlı kalmayacağı, yazın da ilginç hamleler yapacağı belirtiliyor. Örneğin, Telegram'da bulunan tema özelliğinin yıl içerisinde WhatsApp'ta da uygulama konulacağı ifade ediliyor. Tema özelliği ile sohbet ekranları renklendirilebilecek.

Sahne Medya
Sahne Medya

25-05-2021 13:55:16

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?