Anasayfa Medya Haberler Facebook’ta Sesli, Görüntülü Konuşma Özelliği

Facebook’ta Sesli, Görüntülü Konuşma Özelliği

Facebook’ta Sesli, Görüntülü Konuşma Özelliği

Sosyal medya platformları arasında en çok takipçisi olan uygulamalardan biri olan Facebook, ana uygulaması üzerinden sesli ve görüntülü olarak görüşme yapılmasını sağlayacak yeni bir özelliği test sürecine aldı. Messenger’ın artık tarihe gömülmesine neden olacak gibi görünen bu yeniliğin ne zaman aktif olacağı ise bilinmezliğini koruyor. SEO Tabanlı Web Tasarım, E-Ticaret, SEO danışmanlığı, Google ve Sosyal Medya reklamlarındaki en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya’nın editörleri sizler için hazırladı.

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarının başında gelen Facebook, ana uygulaması için yeni bir karar aldı ve sesli-görüntülü konuşmayı mümkün kılacak bir girişim başlattı. Ancak Facebook bu hizmeti Messenger üzerinden zaten veriyordu. Bu girişime neden gerek görüldü ve Messenger’ın akıbeti ne olacak şimdilik bilinmiyor.

Facebook bu yeni girişimini ilk defa Bloomberg üzerinden kamuoyuna duyurdu. The Verge ise, bu yeni atılımın Messenger’ın sonu olacağını ve ABD başta olmak üzere pek çok ülkede test edildiğini yazdı.

Messenger’a bugüne kadar çok önem veren şirketin neden bu kararı aldığı sorusu Facebook kullanıcılarının kafasını karıştırmışa benziyor. Facebook yöneticileri konuya ilişkin daha fazla açıklama yapacaklarını söyledi. Esasında 2019 yılında buna benzeyen bir özellik Facebook tarafından test edilmişti. Ancak bu özellikle ilgili hiçbir gelişme yaşanmamış ve sessiz sedasız devre dışı bırakılmıştı. Aradan geçen iki yılın ardından Facebook bu özelliği yeniden gündemine aldı. Bakalım bu gelişme tahmin edildiği gibi Messenger’ı işlevsiz hale getirecek mi?

Siz de milyarlarca üyesi olan Facebook üzerinden potansiyel müşterilerinize ulaşıp marka bilinirliğinizi ve satışlarınızı arttırmak isterseniz buraya tıklayarak Sahne Medya’nın Facebook reklamları hizmeti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

30-08-2021 13:45:56

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?