Anasayfa Medya Haberler Instagram, Anasayfa’yı Tamamen Değiştiriyor!

Instagram, Anasayfa’yı Tamamen Değiştiriyor!

Instagram, Anasayfa’yı Tamamen Değiştiriyor!

İşte Instagram’a Gelecek Yeni Özellikler

Popüler sosyal medya platformu Instagram, rekabette yerini koruyabilmek için sürekli olarak güncellemelere ve yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Yakın zamanda “Beğeni” butonu kadar önemli olacağı düşünülen bir yenilikle karşımıza çıkmaya hazırlanan Instagtam, ana sayfayı tümüyle değiştirme iddiasında. Instagram da dahil olmak üzere bütün sosyal medya reklamlarına, SEO’da, Web Tasarımında ve Grafik Tasarımda en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya, Instagram kullanıcılarını bekleyen yenilikleri sizler için anlattı. İşte Sahne Medya ile gelecekten haberler…

Instagram uzun süredir kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi ve platformdan yana bütün beklentileri bir arada karşılamayı amaçlayan yeni özelliklerle kendisini geliştirmeye devam ediyor. Ancak bu defa gelen yenilikler Instagram’a bakışımızı ve kullanma biçimimizi tümüyle etkileyecek gibi.

Instagram CEO’su Adam Mosseri, uzun zamandır beklenen özellikleri kullanıcılara tanıttığı için mutlu olduğunu söyledi.

Instagram uygulamasının hayatımıza girdiği ilk yıldan beri sahip olduğu kronolojik akış özelliği, istediğimiz zaman istediğimiz kitleyi takip etmemize de imkân sunuyor. İşte Instagram kullanıcılarını bekleyen yenilikler…

Akış Tümüyle Değişiyor

Bildiğiniz gibi şuan Instagram’da bir ana sayfa akışı ve bununla birlikte Mağaza, Keşfet ve Reels sekmeleri mevcut. Fakat yakın zamanda ana sayfa akışımızda iki yeni sekmeyle daha karşılaşacağız. Uygulamanın arayüzünde Reels ve Keşfet kısımları aynı kalacak lakin ekranımızın sol üst tarafında yeni bir menü ile karşılaşacağız.

Bu yeni menüde standart ana sayfa ile birlikte takip edilenler, favoriler isimli iki yeni sekme bulunacak. Anasayfa şu anda olduğu gibi Instagram algoritmasından kaynaklanan içerik sunumunu sürdürecek ve iki yeni sekme de “görmek istediklerimizi” gösterecek.

Favoriler sekmesi, favorilerimize eklediğimiz hesapların gönderilerinden oluşacak. Bu kısımda sadece sürekli olarak görmeyi arzu ettiğimiz, kendimiz seçtiğimiz kitlenin paylaştığı içeriklerle karşılaşacağız.

Takip Edilenler sekmesinde ise kronolojik içerik akışı bizi bekliyor olacak. Bu sekme önerilerden soyutlanmış halde sadece takip ettiğimiz hesapların paylaştığı içerikleri kronolojik bir akış içerisinde bize sunacak.

Bu yeni özellikler şimdilik test aşamasında. Yakın zamanda dünya genelindeki bütün Instagram kullanıcıları için aktif olması bekleniyor ve uzmanlar tarafından Instagram deneyimini bir hayli değiştireceği tahmin ediliyor.

Instagram yeniliklere gebe iken siz de Instagram reklamları ile hedef kitlenize ulaşıp marka bilinirliğinizi ve satışlarınızı arttırmak istiyorsanız bir an evvel Sahne Medya’nın profesyonel Instagram Reklamları hizmeti ile tanışın ve kazananlar kulübündeki yerinizi alın.

Sahne Medya
Sahne Medya

07-01-2022 13:00:04

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?