Anasayfa Medya Haberler Meta Yeni ‘Twitter’ İçin Adım Attı

Meta Yeni ‘Twitter’ İçin Adım Attı

Meta Yeni ‘Twitter’ İçin Adım Attı

Sosyal medya platformlarının küresel ölçekli hamleleri devam ediyor. Dünyada milyonlarca takipçisi olan bu platformları yöneten dev şirketler arasındaki rekabet giderek kızışıyor. Instagram, Facebook, WhatsApp ve Messenger gibi popüler sosyal medya platformlarını portföyünde bulunduran Meta Şirketi’nin sosyal medya ve iletişim alanındaki rüzgarı artıyor.

Twitter'i Anımsatıyor

Yeniliklerinde sınır tanımayan bu şirketlerden Meta, yeni bir sosyal medya platformuna odaklandı. Milyonlarca kullanıcıya hizmet sunan Meta, son olarak Twitter'i anımsatan bir sosyal medya platformu üzerinde çalıştığını duyurdu. Bu alandaki çalışmalara farklı bir soluk getirmek için harekete geçen Meta şirketi, kullanıcıların gelişmeleri aktarabileceği metin bazlı yeni bir platform için kolları sıvadı.

Görüntüler Onaylandı

BBC'de yer alan bir habere göre; Facebook’un ürün Müdürü Chris Cox, platform ile ilgili kodlama çalışmalarının gerçekleştirildiğini ifade etti. Şirket, basına sızdırılan ve yeni platformun ön izlemesi olduğu belirtilen görüntüleri teyit etti. Ara yüzü Twitter’ı çağrıştıracak şekilde tasarlanan bu girişimin iki firma arasında ilişkilerini nasıl etkileyeceği merak ediliyor.

 

Sahne Medya
Sahne Medya

15-06-2023 02:43:10

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?