Anasayfa Medya Haberler Facebook ve Instagram Arasında Geçiş Yapmak Daha Da Kolaylaşacak

Facebook ve Instagram Arasında Geçiş Yapmak Daha Da Kolaylaşacak

Facebook ve Instagram Arasında Geçiş Yapmak Daha Da Kolaylaşacak

Mark Zuckerberg’in liderliğindeki Meta Şirketi, Facebook ve Instagram kullanıcılarının birden fazla hesap ve profile erişebilmesini, bunlar arasında kolayca gezinebilmesini sağlayacak yeni özelliklerin müjdesini verdi. Sosyal medya reklam kampanyalarında ve hesap yönetiminde en yakın yol arkadaşınız Sahne Medya, hayatınızı kolaylaştıracak yenilikleri sizler için derledi.

Hepimizin birden fazla sosyal medya platformunda hesabı var. Hatta bazı platformlarda birden fazla. Tüm bunları aynı anda kullanmak, hesaplara giriş-çıkış yapmak, parola hatırlamak ya da her seferinde parola sıfırlamak hiç de kolay değil. Facebook, Instagram ve WhatsApp’ın çatı kuruluşu olan Meta da özellikle Facebook ve Instagram hesapları arasında geçişi kolaylaştırmak için yeni bir güncellemeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Beklenen yeni özellikle birlikte kullanıcılar Instagram ve Facebook hesapları arasında daha kolay yoldan gezinebilecekler. Tek bir alanda toplanmış profillerin kullanıcı deneyimini hiç olmadığı kadar geliştirmesi bekleniyor.

Bildirimlerin Tümü Tek Bir Sayfa İçerisinde Görünecek

Güncellemenin hayata geçmesinin ardından kullanıcılar Hesaplar Merkezi’ne ekledikleri hesaplar arasında kolaylıkla ve hızlı bir biçimde geçiş yapabilecekler. Instagram hesapları arasında zaten mümkün olan bu özellik artık Facebook hesaplarını da kapsayacak.

Meta’nın hazırlıklarını sürdürdüğü bu güncellemeden sonra, aynı ekranda hem Instagram hem de Facebook bildirimlerini görüntülemek mümkün olacak.

Meta şirketine göre bu hamle, kullanıcıların gelişmelerden haberdar olmasını geçmişte hiç olmadığı kadar kolay hale getirecek. Ancak kimilerine göre ise bu Meta’nın ölmeye yüz tutan Facebook’u yeniden insanların hayatının bir parçası haline getirebilmek için yaptığı yeni bir hamle.

Kullanıcılar eğer çift faktörlü doğrulama özelliğini aktif hale getirdilerse tanınmayan bir cihazda Facebook bilgileri ile Instagram’a, Instagram bilgileri ile Facebook’a bağlanılması mümkün olmayacak.

Son olarak kullanıcıların birden fazla hesap ve profili varsa hangi hesapların birbirleri arasında geçiş yapabileceğine de yine kullanıcılar karar verebilecekler.

Peki buna gerçekten ihtiyacımız var mıydı? Farklı hesap ve profilleri tek bir noktadan yönetebilmek elbette ki büyük bir kolaylık. Ancak kaçımız halen daha Facebook’tan gelen bildirimleri takip etmek istiyoruz merak konusu. Güncellemenin sosyal medya deneyimimizi nasıl etkileyeceğini çok yakında birlikte göreceğiz.

Sosyal Medya Reklamları, Profesyonel Sosyal Medya Yönetimi, SEO, Web Tasarım, Grafik Tasarım ve daha birçok alanda yol arkadaşınız Sahne Medya ile gelecekten haberler almaya devam etmek için internet sitemizi takip edebilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

04-10-2022 12:09:15

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?