Anasayfa Medya Haberler Twitter’ın Sonunu Getirmesi Beklenen Threads Hayatımıza Girdi

Twitter’ın Sonunu Getirmesi Beklenen Threads Hayatımıza Girdi

Twitter’ın Sonunu Getirmesi Beklenen Threads Hayatımıza Girdi

Elon Musk’ın satın almasının ardından Twitter, gündemden düşmüyor. Mavi tiklerin satılığa çıkartılması, okuma limitlerinin gelmesi gibi çok sayıda olay kullanıcıları kızdırdı. Bunun yanı sıra şirketin sahibi Elon Musk ve Meta’nın kurucusu Mark Zuckerberg arasındaki düello davetlerine varan atışmalar da sosyal medya gündemini epeyce meşgul etti. Meta’nın Instagram bağlantılı yeni bir uygulama ile Twitter’a rakip olmaya hazırlandığı biliniyordu. Ve o gün geldi çattı. Threads hayatımıza girdi ve Twitter’la amansız rekabet başladı. Türkiye’deki sosyal medya kullanıcıları akın akın bu yeni uygulamaya göç ediyor. Dijital dünyadaki en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya Threads ve yankılarını sizler için anlattı.

Elon Musk, Threads Kullanıcılarının Hedefinde

Uygulamaya ilk günden büyük ilgi gösteren Türk kullanıcılar Elon Musk ile ilgili esprili paylaşımlarda bulunuyor. “Dayanabilirsen dayan Elon Cabbar” paylaşımları, kavimler göçü benzetmesi yapan paylaşımlar ana gündem durumunda. Peki Twitter’ın sonu hakikaten geliyor mu?

Instagram uygulamasının aktif kullanıcı sayısı iki milyarı aşmışken, Demand Sage Analitik şirketinin verilerine göre Twitter için bu sayı 400 milyonun bile altında. Üstelik Elon Musk’tan önce de Twitter’ın tartışmalı bir geçmişi vardı. Hal böyle olunca Twitter ve Threads rekabeti en az Elon Musk ve Mark Zuckerberg’in Roma Kolezyumu’nda yapacakları kafes dövüşü kadar merak uyandırıcı ve nefes kesici olacağa benziyor.

Dijital dünyadaki gelişmelerden anında haberdar olmak için Sahne Medya’yı takip etmeye devam edin.

Sahne Medya
Sahne Medya

07-07-2023 07:19:05

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?