Anasayfa Medya Haberler SEO Firması Mı Arıyorsunuz?

SEO Firması Mı Arıyorsunuz?

SEO Firması Mı Arıyorsunuz?

SEO Günümüz iş yaşantısında bütün işletmeler ve bireysel çalışan profesyonellerin yürütmesi gereken bir çalışma. Özellikle sağlık sektörü (doktor, hastane, özel klinik ve özel muayenehane vs.), İnşaat ve Emlak Sektörü, Özel Okullar, Kurs Merkezleri, E-Ticaret, Kurumsal Şirketler, yurt içi ve yurt dışına satış yapan işletmeler SEO çalışması yaparak potansiyel hedef kitlesine çok daha rahat ulaşabiliyorlar. Zira bu gibi alanlarda insanlar hizmet satın almadan önce mutlaka internet üzerinden araştırma yapıyorlar ve güven duydukları kurumu tercih ediyorlar. Özellikle Avukatlık ve Hukuk Hizmetlerinde, Sağlık Sektöründe yasal olarak reklam vermenin önündeki engeller düşünüldüğünde SEO çalışmaları, insanların sizi daha kolay keşfetmesinin en etkili yolu olarak öne çıkıyor. Adana SEO, Kayseri SEO, Osmaniye SEO, Mersin SEO, Gaziantep SEO, Kahramanmaraş SEO, Niğde SEO, Konya SEO gibi alanlarda en doğru adres Sahne Medya yanınızda. Grafik Tasarımcıları, yazılımcıları, bilgisayar mühendisleri, profesyonel metin yazarları ve dijital pazarlama uzmanlarıyla Sahne Medya, SEO’da fark yaratıyor. Bu yazımızda SEO çalışması ile ilgili merak edilen soruların cevaplarını sizlerle paylaştık.

SEO Bir Defalık Bir Çalışma Mı?

Bu sorunun yanıtı ‘hayır’. Google’ın kullanıcı odaklı SEO algoritmasının kriterleri sürekli olarak gelişiyor ve değişiyor. Bir yıl önce yürüttüğünüz bir SEO çalışması geçerliliğini kısa süre sonra yitirebiliyor. Buna karşılık SEO’da yaptığınız çalışmalar, meyvelerini orta ve uzun vadede kalıcı olarak veriyor. SEO tabanlı bir web sitesinde düzenli aralıklarla yayınlanan SEO uyumlu içerikler sizi orta vadede Google aramalarında zirveye çıkarıyor. Üstelik bu içerikler, kurumsal web sitenizi kendi sektörünüzle ilgili merak edilen her sorunun cevabının bulunduğu bir referans noktası haline geliyor. Bu da tüketicilerin markanıza karşı duyduğu güven endeksini yukarılara çekiyor. Peki SEO çalışmasıyla daha hızlı sonuç almak için ne yapılabilir?

SEO’nun İlk Adımı İyi Bir Web Sitesi

SEO tabanlı olmayan bir web sitesine sahip olmak, günümüzde film izlemek için VHS Video Oynatıcı almak gibi ne yazık ki çağ dışı kalmış bir durumdur. Kullanıcı odaklı, hızlı açılan, kullanıcının beklentilerine cevap veren SEO tabanlı bir web sitesi olmadan Google’da veya başka bir arama motorunda üst sıralarda yer almak mümkün değildir. Yani SEO çalışmasına web tasarımla başlamak gerekir. Ardından sitenize ve kullanıcılarınıza özel, belirli aralıklarla hazırlanan blog yazılarıyla adım adım zirveye tırmanmak mümkün. Sahne Medya, bir firmanın bütün ihtiyaçlarına (Web tasarımından SEO uyumlu içerik üretimine, sosyal medya reklam kampanyalarından açık hava reklamlarına, grafik tasarımdan kurumsal kimliğe kadar) cevap verebilecek donanımda bir ajanstır. Siz de çağın gerekliliklerine uygun bir web siteniz olmasını istiyorsanız Sahne Medya’nın SEO Tabanlı Web Tasarım hizmetiyle tanışmakta acele edin.

SEO ile Daha Hızlı Sonuç Almanın Anahtarı Google Ads (Adwords) Reklamları…

SEO tabanlı, kurumsal bir web sitesi hazırladınız. Ancak SEO uyumlu içeriklerle ve anahtar kelime çalışmalarıyla arama sonuçlarında zirveye kurulmak için sabırsızlanıyorsunuz. Bir an önce hedef kitlenizle buluşmak istiyorsunuz. İşte bu durumda yardımınıza SEM yani Google Ads reklamları yetişiyor. Makul bütçelerle, belirlediğiniz anahtar kelimelerde Google arama sonuçlarının ilk üç basamağında yer alabilirsiniz. Bu süreçte sitenizi ziyaret eden insanlar kullanıcı odaklı, hızlı açılan, kullanıcıların sorularına cevap bulabildiği bir web sitesi ile karşılaşırsa SEO ile birkaç ayda elde edeceğiniz başarıyı bir anda elde etmiş olabilirsiniz. Ancak unutmayın ki bu süreli bir avantajdır. Bu sıralamada kalmaya devam etmek için sürekli olarak para harcamanız gerekir. Google Ads Reklamları (SEM), SEO’nun alternatifi değil, yardımcısıdır. Çünkü SEO çalışmasının biraz daha uzun bir vadede aynı başarıyı daha ucuza ve daha kalıcı olarak sağlayacağını unutmamalısınız. SEO ile orta ve uzun vadede elde edeceğiniz sıralamanın maliyeti, aynı sıralamayı reklam ile satın almanın maliyetiyle kıyaslanamayacak kadar düşüktür. Bu yüzden Sahne Medya müşterileri için derinlemesine ve titiz bir SEO çalışması yürütürken, aynı zamanda optimum fayda sağlayacak reklam kampanyalarını da organize ediyor. Sosyal Medya reklamları, Google Ads reklamları, YouTube reklamları gibi çalışmalarla kullanıcı odaklı hale getirdiğiniz sitenizin daha çok kullanıcı ile buluşmasını sağlıyor.

Sağlık Sektörü ve Hukuk Alanında Hizmet Veren Avukatlar İçin SEO’nun Önemi

Özel hizmet veren hastaneler, doktorlar, klinikler ve muayenehaneler için reklam vermenin yasal olmaması durumu dikkate alındığında SEO’nun önemi ortaya çıkıyor. İnsanlar bir sağlık problemi yaşadıklarında doğrudan internete girerek konu ile ilgili araştırmalar yapıyor ve hangi kuruma gitmeleri gerektiğine karar veriyorlar. Uzmanlık alanı ile ilgili bilgilendirici çok sayıda içeriğin bulunduğu web siteleri ile size ihtiyaç duyan hastaların sizi keşfetmesi çok daha kolay oluyor. Herhangi bir uzmanlık dalında (Diş Hekimliği, Dermatoloji vs.) birinci sayfada yer alan bir klinik çok sayıda hasta tarafından tercih ediliyor. Siz de başarılı bir SEO çalışması ile hedeflediğiniz bölgede zirveye yerleşebilir ve hastaların birinci tercihi konumuna gelebilirsiniz. Bu hem yasal ve etik çerçevede kalıp hem de hizmetinizin görünür olmasını sağlamanın en etkili yoludur.

Aynı durum hukuk alanında hizmet veren Avukat ve Hukuk Büroları için de geçerli. Hizmet kalitesiyle öne çıkan bir avukatın ya da hukuk bürosunun potansiyel müvekkillerine ulaşabilmesinin en kestirme yolu, titiz bir SEO çalışmasından geçiyor. Zira hukuki konularda da insanlar bir avukata başvurmadan önce internette araştırma yapma eğiliminde. Sahne Medya, sağlık sektöründe ve hukuk alanında pek çok müşterisinin hedeflerine ulaşmasına yardım etmiş, alanda tecrübe sahibi bir SEO ajansı olarak sizleri bekliyor.

SEO İçin Aynı İldeki Bir Ajansla Çalışmak Gerekli Mi?

SEO çalışması yürüttüğünüz ajansın merkezinin sizinle aynı ilde olması gerekmez. Önemli olan SEO ajansının uzman yazılımcılar, grafik tasarımcılar, metin yazarları ve dijital pazarlama uzmanları ile çalışmasıdır. Bu donanıma sahip bir ajansı her şehirde bulmak mümkün olmadığından, size en kaliteli hizmeti verecek ajansı bulmanız yeterlidir. Zira biz Sahne Medya olarak hazırladığımız haftalık, aylık, 3 aylık ve 6 ayılık analizlerin yer aldığı raporları Türkiye’nin neresinde olursa olsun müşterilerimize sunuyor, stratejimizi onlarla birlikte planlıyoruz. Kayseri, Niğde, Osmaniye, Konya, Hatay, Mersin ve Adana’daki müşterilerimizi sık sık ziyaret ediyor ve her taleplerine anında cevap veriyoruz.

SEO Çalışmasında Metin Yazarının Önemi Nedir?

SEO planlamalarında birçok firma, yalnızca Google botlarını dikkate almak gibi bir hata yaparlar. Oysa Google’ın birinci önceliği kullanıcılardır. Kullanıcı odaklı olmayan ve onların sorularına cevap vermeyen siteler, Google tarafından cezalandırılır. Bu yüzden dil bilgisine, iletişim bilimlerine ve içeriklerin konusuna hakim bir metin yazarı ve editörle çalışmak sizleri her daim birkaç adım ileri taşıyacaktır. Unutmayın ki sitenizde yer alan metinler, tüketicilere ulaşan sesinizdir. Sizi temsil eder. Bozuk bir Türkçe ve imlâ hatalarıyla dolu metinler sizi hem kullanıcıların hem de Google’ın nazarında olumsuz bir noktaya koyar. Çalıştığınız metin yazarının okuması keyifli bir üslubunun olması, derin bir kültür birikimine sahip olması, iletişim bilimlerinde yetkin ve Türkçeye hakim olması şarttır. Sahne Medya yaratıcı ve donanımlı editörlerle çalışır. Hikâyenizi en etkili biçimde anlatmanıza yardımcı olur.

SEO Ajansı Nasıl Olmalıdır?

Bir SEO ajansını iyi yapan şeylerin başında çalışan kadrosu gelir. Google algoritmasındaki bütün güncel değişimleri yakından takip eden ve yeniliklere hızla adapte olan, dinamik ve yetkin bir kadro, SEO ajansının olmazsa olmazıdır. SEO çalışması birden çok işin aynı anda yapılmasını gerektirdiği için, işin her bölümünün uzmanlar tarafından yürütülmesi gerekir. Grafik Tasarım, Yazılım, Dijital Pazarlama, Editörlük ve Metin Yazarlığı… Bunun yanında müşterinin hedef ve beklentileri doğrultusunda en doğru stratejiyi geliştirecek ve uygulayacak beceriye sahip olması gerekir. Sahne Medya olarak her an müşterilerimizin isteklerine anında cevap veren, onların başarı ve mutluluğunu kendi başarımız ve mutluluğumuz olarak gören bir yapıda hizmet veriyoruz. Bugüne dek çok farklı sektörlerde, çok sayıda başarı hikâyesine imza atan Sahne Medya, SEO’daki doğru adresiniz.

SEO’nun Faydaları

SEO, reklamla kısa süreli ve yüksek maliyetli olarak sağlanan avantajları, uzun vadede daha düşük maliyetle ve daha kalıcı olarak elde etmenizi sağlar. İyi bir SEO çalışması ile coğrafi ve fiziki engeller ortadan kalkar ve ülkenin her yerinden potansiyel müşterilerinizin sizi bulması kolaylaşır. Hem marka bilinirliğiniz hem de marka güven endeksiniz artar. Ticaret hacminiz genişler ve yeni dijital dünyada kendinize sağlam bir yer edinebilirsiniz. Google aramalarında kalıcı şekilde birinci sayfada yer almak, sektörün devleriyle aynı ligde olmanızı sağlar. . SEO ile ilgili detaylı bilgi için buraya tıklayabilir veya blog sayfamızı takip edebilirsiniz. Sahne Medya ile zirvedeki yerinizi almakta geç kalmayın.

Gelecek Sizin, Sahne Sizin…

Sahne Medya
Sahne Medya

24-08-2021 07:06:35

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?