Anasayfa Medya Haberler Google Pixel’in Sevilen Özelliği Artık Diğer Android Telefonlarda

Google Pixel’in Sevilen Özelliği Artık Diğer Android Telefonlarda

Google Pixel’in Sevilen Özelliği Artık Diğer Android Telefonlarda

Google Pixel’in beğenilen ve insanların odağını yükseltmeyi hedefleyen özelliği, artık android cihazlar için indirilebilir durumda. Sahne Medya, SEO, Web Tasarım, Sosyal Medya Reklamları ve içerik üreticiliği gibi alanlarda verdiği hizmetlerin yanı sıra bilişim dünyasındaki yenilikleri sizlerle paylaşmaya devam ediyor.

Google Dijital Denge paketi ile akıllı telefonlara duyulan bağımlılığı azaltabilmek için gerekli araçları, kullanıcılarına sağlamayı hedefliyor. Bu bağlamda son eklemelerden bir tanesi bu yılın başlarında hayatımıza giren Heads Up’tı. Yolda yürürken telefonumuza bakarak geçirdiğimiz sürenin fazla uzamaması konusunda bizi uyaran Heads Up, dijital denge paketi kapsamında artık diğer android cihazlarda da kullanılabilecek.

Heads Up Özelliği Yalnızca Google Pixel Cihazlara Özeldi

Bu özellik başlangıçta yalnızca Pixel cihazlarda kullanılabiliyordu. Fakat yaklaşık olarak üç aylık bir sürenin ardından diğer android cihazlar da bu özelliğe kavuşuyor. Siz yürürken sizi çevredeki muhtemel tehlikelere karşı uyaran özelliğin etrafta dolaştığınızı anlayabilmesi için konumunuzu ve fiziksel aktivite verilerinizi kullanması gerekiyor.

Konum servislerini kullanmak opsiyonel yani isteğinize bağlı. Yürürken telefonunuzu kullanmamanız için sizi uyaran bildirimler gönderen bu özellikte sık sık “odaklanın, uyanık kalın, dikkat edin, kafanızı kaldırın ya da adımınıza dikkat edin” gibi ikazlarla karşılaşacaksınız.

Dijital Denge paketi bu gibi çok sayıda özelliği içerisinde barındırıyor ve fakat cihazınızın bu paketi desteklemesi gerekiyor.

Benzer bir özellik Samsung bünyesinde de mevcut. Bu yeni özelliği kolaylıkla android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Sahne Medya editörlerinin hazırladığı içeriklerle dijital dünyanın nabzını tutmak için Sahne Medya blog sayfasını takip etmeyi ihmal etmeyin.

Sahne Medya
Sahne Medya

26-07-2021 07:49:32

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?