Anasayfa Medya Haberler Google Play Kitaplar Uygulamasına Yeni Simge

Google Play Kitaplar Uygulamasına Yeni Simge

Google Play Kitaplar Uygulamasına Yeni Simge

Google, yenilikleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Gelen son habere göre; Google Play Kitaplar uygulaması yeni bir “simgeye” imza atıyor. Google, Android 14 ile eş zamanlı olarak Material UI tasarım anlayışını benimsemeye başladı. Uygulamalarında köklü değişikliklere giden Google, bu kez Play Kitaplar uygulamasına dokundu. Google Play Kitaplar uygulaması yeni dönemde farklı bir simge ile kullanıcılarla buluşacak. Dünyanın dev teknoloji şirketlerinden Google, uygulamanın 2023.5.30.0.1 sürümüyle beraber yeni bir simge ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Yeni Logo Daha Sade

Simgenin eski versiyonuna göre özel bir tasarıma sahip. Daha önce üçgen arka plandan çıkan açık mavi kapaklı bir kitap görünümlü olan simge son haliyle daha sade çizgiler içeriyor. Yeni simgesinde kitap kaldırdı. Eski simgede kitabın içinden sarkan yer objesi değiştirildi. Yeni tasarımda bu öğe üçgenin dışına sarkıyor gibi duruyor ve köşeler daha yuvarlak olacak.

Yeni Tablet Tasarımı

Google’ın Play Kitaplar uygulamasındaki simge değişikliği başka yenilikleri de beraberinde getiriyor. Google’nin bu düzenlemesinde tablet görünümdeki kimi tasarım değişiklikleri de gözden kaçmadı. Tablet tasarımında bulunan alt çubuk, ekranın sol tarafında yer alan bir  ‘gezinme çubuğu’ ile değiştirildi.

Sahne Medya
Sahne Medya

25-06-2023 15:35:35

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?