Anasayfa Medya Haberler Hangouts, App Store Mağazasından Kaldırıldı

Hangouts, App Store Mağazasından Kaldırıldı

Hangouts, App Store Mağazasından Kaldırıldı

Google'ın mesajlaşma platformu olan Hangouts, App Store mağazasından kaldırıldı. Böylece iPhone ve iPad kullanıcıları, artık Hangouts'ta güncelleme almayacak.

Hangouts, Google tarafından iptal edilmiş ve yerini Google Chat'e bırakacağı duyurulmuştu. Google Chat'e geçişini yavaş yavaş sürdüren Google, Hangouts’u Apple Store'dan kaldırdı ve Hangouts, artık iPhone ve iPad kullanıcıları için erişilmez hale geldi.

Google, geçen ay yaptığı açıklamada, varsayılan mesajlaşma platformu olarak Google Chat'e geçiş yapılacağını bildirmişti. App Store'da artık "Hangouts" araması yapıldığında herhangi bir uygulama bulunamıyor.

Kullanıcılarının Google Chat'e geçiş yapmasını isteyen Google, otomatik olarak Chat uygulamasına geçiş yapmamış kullanıcıların da ‘güvenli’ bir şekilde taşıyacağını söyledi. Açıklamada, Google Chat'e geçişin parçası olarak 'hangouts.google.com' dışındaki tüm klasik Hangouts uygulamalarının devre dışı bırakılacağı kaydedildi.

Uygulamayı önceden indirmiş olanlar şu an kullanmaya devam edebiliyor ancak uygulamada, Hangouts oturumunu durduracak olan bir ‘Gmail'de Google Chat'e Taşı’ bildirimi bulunuyor.

Google Hangouts Android uygulaması ise hala Google Play Store'dan indirilebiliyor.

Sahne Medya
Sahne Medya

02-04-2022 12:20:22

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?