Anasayfa Medya Haberler Spotify, Greenroom’u Kullanıma Açtı

Spotify, Greenroom’u Kullanıma Açtı

Spotify, Greenroom’u Kullanıma Açtı

Popüler müzik paylaşım uygulaması Spotify, Clubhouse’a benzeyen yeni özelliği Greenroom’u kullanıcılarına sundu. Açıkçası Clubhouse’un birebir kopyası olarak nitelendirebileceğimiz Spotify Greenroom ayrı bir uygulama şeklinde yayınlandı. Ancak Greenroom şuan Türkiye’de kullanıma açılmış değil.

Dijital dünyaya girdiği andan itibaren tüm dünyada büyük ses getiren sesli sohbet platformu Clubhouse, büyük bir domino etkisi yarattı ve diğer sosyal medya mecralarını da peşinden sürükledi. Uygulamanın bir anda kazandığı popülariteden sonra Facebook, Twitter gibi sosyal medya uygulamalar da Clubhouse’un benzeri işleve sahip modlar geliştirdiler. Bunlara bir yenisini de Spotify ekledi. Greenroom henüz Türkiye’deki Spotify kullanıcılarıyla tanışmış değil.

Dünyanın en çok rağbet gören çevrimiçi müzik uygulaması Spotify’ın Greenroom yeniliği Twitter ve Facebook’un aksine uygulama içinde değil farklı bir uygulama olarak yayınlanacak.

Şirket tarafından henüz bir açıklama yapılmasa da bazı söylentiler kısa süre sonra Greenroom’un Spotify’a entegre edileceği yönünde.

Greenroom’un Clubhouse’a ek yeni bir özelliği bulunmuyor.

Çevrimiçi müzik ve podcast platformu olan Spotify kendisini geliştirmeye istekli görünüyor. Ancak fanatik Spotify kullanıcıları Clubhouse benzeri bir uygulama yapmak yerine kullanıcıların Spotify’a dair beklentilerini karşılamalarının daha iyi bir fikir olacağı görüşünde.

Türkiye’deki Spotify kullanıcıları Greenroom’u deneyimlemek, neler sunduğunu görmek için bir süre daha beklemek zorunda kalacak gibi görünüyor. Çünkü şirket uygulamanın hem İOS hem de Android versiyonu şu an için hiçbir uygulama mağazasında bulunmuyor.

Sahne Medya editörlerinin hazırladığı benzer konulardaki haberleri görmek isterseniz şu linke tıklayabilirsiniz: www.sahnemedya.com/haberler

Sahne Medya
Sahne Medya

21-06-2021 06:44:09

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?