Anasayfa Medya Haberler Stalker’ları Üzecek Haber! İnstagram Hikayelere Yeni Özellik…

Stalker’ları Üzecek Haber! İnstagram Hikayelere Yeni Özellik…

Stalker’ları Üzecek Haber! İnstagram Hikayelere Yeni Özellik…

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, kelimenin tam anlamıyla stalker avına çıktı. Instagram’ın Hikayeler bölümüne getirilen yeni özelliğin detaylarını Instagram Reklamları, Instagram Hesap Yönetimi, Instagram Post Hazırlama ve daha bir çok alanda en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya sizler için duyurdu…

Artan rekabet ortamında rakiplerinden geri kalmamak için sürekli olarak kendisini güncelleyen Instagram yeni bir özelliği daha kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz dönemde hikaye süresini uzatarak 60 saniyeye kadar çıkartan Instagram uygulaması şimdi ise hikayelere arama çubuğu özelliği getirmeye hazırlanıyor. Bu yeni güncellemenin ardından Instagram kullanıcıları hikayelerini görüntüleyen kişilerden birini aradıklarında kolayca bulabilecekler. Tek tek bütün listeyi gözden geçirmelerine gerek kalmayacak.

Instagram uygulamasının geliştiricilerinden Alessandro Paluzzi geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla bu yeni özelliği göstermiş oldu.

Hikayelere Eklenecek Arama Çubuğu Özelliği Şimdilik Geliştirme Evresinde

Hikayeler özelliğine eklenecek bu önemli yenilik henüz geliştirilmeye devam ediyor. İlerleyen dönemde Instagram bu özelliği kullanıma açabileceği gibi doğrudan çöpe de atabilir. Neler olacağını yakında birlikte göreceğiz.

Gelecekten haberler almaya devam etmek için Seo, Web Tasarım, E-Ticaret, Google Ads ve Sosyal Medya reklamlarında en yakın yol arkadaşınız Sahne Medya’nın blog sayfasını takip edebilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

03-10-2022 12:24:11

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?