Anasayfa Medya Haberler ‘Twitter Shops’ Açıklandı

‘Twitter Shops’ Açıklandı

‘Twitter Shops’ Açıklandı

Twitter, Alışveriş Uygulaması Olma Yolunda…

Sosyal medya platformu Twitter, her geçen gün büyüyen e-ticaret ve dijital pazarlama pastasından pay alabilmek adına bir yeniliğe imza atıyor. Geliştirilen Twitter Shops özelliği ile Twitter kendisini neredeyse bir alışveriş uygulamasına dönüştürmeye hazırlanıyor. Şimdilik yalnızca bazı markalar için aktive edilen yeni özellik, 50’ye kadar üründen oluşan bir koleksiyonun profilin üst kısmına yerleştirilmesine imkân tanıyor. Twitter Shops özelliğinin ne zaman bütün markalar için aktif hale geleceği ise şimdilik bilinmiyor. Dijital Pazarlama, e-Ticaret, Web Tasarımı, Sosyal Medya Reklamları ve Sosyal Medya Hesap Yönetimi gibi alanlarda en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya Twitter’ı ve e-Ticareti bekleyen yenilikleri sizler için anlattı.

Twitter, sosyal medya platformlarında kendine has bir yeri olan ve çok sayıda kullanıcıya sahip olan bir uygulama olarak önemini korumaya devam ediyor. Twitter Shops özelliği ile birlikte e-Ticaret dünyasına yeni bir oyuncu dahil oluyor. Artık kullanıcılarına Twitter’da alışveriş imkânı sunmaya hazırlanan Twitter, bu sayede Facebook ile rekabete giriyor.

Twitter Shops Nasıl Çalışıyor?

Twitter Shops özelliği satış yapmak isteyen markaların profillerinin üst kısmına 50’ye kadar üründen oluşan bir koleksiyon yerleştirme imkânı sağlıyor. Bir buton üzerinden bu koleksiyona ulaşılabilecek. Üstelik Twitter, bu özelliği aktive eden ve kullanan markalardan herhangi bir ücret talep etmeyecek. Bu da çok sayıda küçük ve orta ölçekli marka için Twitter’ın güzel ve adil bir pazar olacağı yönünde sinyaller veriyor.

Twitter Shops Nasıl Görünüyor?

Twitter’dan gelen açıklamalara bakıldığında Twitter Shops’un şimdilik bütün markalara açık olmadığı görülüyor. Yani Twitter Shops halen daha test aşamasında denenmeye devam ediyor. Test aşaması bittikten sonra ilk olarak ABD’de ardından da diğer ülkelerde kullanılabilir hale gelecek.

Şuanda Twitter Shops, çok sayıda marka için kapalı olduğu gibi kullanıcıların da önemli bölümü de bu özelliğe erişemiyor. Yayınlanan bir blog içeriğinde Twitter Shops özelliğinin yalnızca ABD’de yaşayan, uygulama dilini İngilizce olarak ayarlayan iPhone sahipleri üzerinde test ediliyor. Bizlerin ne zaman erişebileceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Siz de markanız ve işletmeniz için Twitter Shops’u bir pazar olarak görüyor ve gelirinizi arttırmak, marka bilinirliğinizi yükseltmek istiyorsanız, profesyonel bir ajansla geleceğe hazırlanabilirsiniz. Sosyal Medya Reklamlarında ve dijital pazarlamada çok sayıda başarılı kampanyaya imza atan Sahne Medya, başarıya giden yolda, yol arkadaşınız olmaya devam ediyor. Sahne Medya, Twitter Reklamları hakkında fikir edinmek için tıklayın.

Sahne Medya
Sahne Medya

16-03-2022 10:51:01

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?