Anasayfa Medya Haberler Snapchat My Al ile Dilediğiniz Kadar Sohbet Edebilirsiniz

Snapchat My Al ile Dilediğiniz Kadar Sohbet Edebilirsiniz

Snapchat My Al ile Dilediğiniz Kadar Sohbet Edebilirsiniz

Sosyal medyanın en popüler platformlarından biri olan Snapchat, hayata geçirdiği yeniliklerle kullanıcılarını yapay zekâ ile tanıştırmanın ayrıcalığını yaşatıyor. Fotoğraf ve video paylaşma platformu olarak hizmet sunan Snapchat’a uyarlanan My Al özelliği kullanıcılar tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Sahne Medya, My Al hakkında merak edilenleri sizler için derledi...

Snapchat My Al Nedir?

Snapchat uygulamasını daha keyifli hale getiren sohbet robotu My Al, kullanıcıların birbirlerinin fotoğraf ve videolarını gün boyunca görüntülemesine izin veriyor. Kullanıcılar bu özellik sayesinde arkadaşlarının günlük yaşamlarına dair anlık görselleriyle buluşmanın farkındalığıyla tanışıyor. Uygulamanın sosyal etkileşim karakterini güçlendiren My Al’da kullanıcılar arkadaşlarının paylaşımlarını görüntüleyebilir, yorum yapabilir veya bu içerikleri hikâyelerinde paylaşabilme fırsatı yakalıyor. OpenAI'nin ChatGPT teknolojisiyle desteklenen My Al aynı zamanda Snapchat'e özel ek güvenlik geliştirmeleri ve denetimleri de sağlıyor. Şimdi kullanıcılar My Al Snapchat ile diledikleri gibi konuşabilir veya doyasıya eğlenebilirler.

Sohbeti Nasıl Silebilirsiniz?

Yapay zekâ robotu My Al ile iletişimi deneyimleyenler mesajlarını nasıl sileceklerini merak ediyor. Bunun için öncelikle ayarlardan ‘gizlilik kontrolleri’ bölümüne giriş yapın. İkinci adımda ‘verileri temizle’ seçeneğine dokunduğunuzda karşınıza çıkan ‘My Al verilerini temizleme’ seçeneğini belirledikten sonra onaylamanız yeterli olacak.

Sahne Medya
Sahne Medya

09-05-2023 09:06:36

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?