Anasayfa Medya Haberler Google’dan Gmail’i Slack’e Rakip Haline Getirecek Yeni Özellikler

Google’dan Gmail’i Slack’e Rakip Haline Getirecek Yeni Özellikler

Google’dan Gmail’i Slack’e Rakip Haline Getirecek Yeni Özellikler

Dünyada en çok kullanılan mail araçlarının başında gelen Gmail, açıklanan bu yenilikler sayesinde Slack ve Microsoft Teams gibi Premium hizmetlere rakip hale gelecek. Bu güne kadar Workspace üzerinden ancak ücretli şekilde kullanılabilen pek çok özellik yakında Gmail için kullanılır hale gelecek. İşte web tasarım, SEO Danışmanlığı, Sosyal Medya Reklamları ve Grafik Tasarım gibi çok sayıda profesyonel hizmetin yanı sıra blog sayfaları ile de dijital dünyada gözünüz kulağınız olan Sahne Medya editörlerinin hazırladığı haber:

Google hiç şüphesiz dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri ve iş dünyası için büyük kolaylıklar sağlayacak yeni bir girişimde bulundu. Google Workspace, profesyonel işletmeler için ücretli olarak pek çok kolaylık sağlayan bir servisti. Ancak yakında Workspace’in sunduğu her araç ücretli veya ücretsiz fark etmeksizin bütün Gmail kullanıcılarının hizmetine açılacak.

Bu şaşırtıcı hamle ile birlikte Google, temel olarak Gmail’i standart bir mail servisinin ötesine geçirip bir çeşit “üretkenlik merkezi” haline getirmeyi hedefliyor. Çünkü hazırlanan güncelleme, Google Dokümanlar ve E-Tablolar benzeri Google hizmetlerinin Gmail’deki kullanılışını büyük ölçüde iyileştirirken, kullanıcıların kolektif şekilde çalışıp işbirliği yapabilmelerini hiç olmadığı kadar kolay hale getiriyor.

Söz konusu profesyonel iş yaşantısı olduğunda en çok kullanılan hizmetler Microsoft Teams veya Slack olarak öne çıkıyordu. Google’ın Gmail için hazırladığı yeni tasarım iyileştirmeleriyle birlikte bu mail servisini Slack gibi rakiplerinin seviyesine çıkarması bekleniyor. Google’ın temel amacı bütün üretkenlik uygulamalarını tek bir çatı altında birleştirmek. Yani kullanıcıların aynı anda sekme değiştirmeden dosya paylaşabilmeleri, sohbet edebilmeleri, Google Dokümanlar üzerinden içerik hazırlayabilmeleri…

Yaklaşık bir buçuk yıldır Covid-19 salgını nedeniyle evden çalışma metodu hepimizin yaşantısında bir normallik, bir rutin haline geldi. Bu süreçte Google şirketi Workspace kullanıcılarına ücretli olarak çok sayıda hizmet sundu. Fakat Google bu hamle ile söz konusu araçları ücretsiz kullanıcılar için de erişilebilir hale getirmeye hazırlanıyor. Salgın geride kalsa ve evden çalışma düzeni sona erse bile artık bütün Gmail kullanıcıları bu araçları ücretsiz olarak kullanmaya devam edebilecekler.

Sahne Medya Google Reklamları

Google bütün bilişim dünyasını domine eden ve rekabet edilmesi neredeyse imkânsız olan bir dev durumunda. Bu ve bunun gibi araçları sunduğu için, yani bir şekilde bütün insanlar Google araçlarından en az birine ihtiyaç duyduğu için Google reklamları, işletmenizi büyütmek, marka bilinirliğinizi arttırmak ve kazancınızı katlamak için en mantıklı araç konumunda. Sizler de Google ve Gmail reklamlarıyla potansiyel müşterilerinize ulaşmak istiyorsanız Sahne Medya’nın profesyonel reklam hizmetiyle tanışın.

Sahne Medya
Sahne Medya

16-06-2021 07:55:24

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?