Anasayfa Medya Haberler Twitter, Video Akış Özelliğini Test Etmeye Başladı

Twitter, Video Akış Özelliğini Test Etmeye Başladı

Twitter, Video Akış Özelliğini Test Etmeye Başladı

TikTok tartışmasız internetin bir dönemine damga vurdu. Bu başarı Instagram ve YouTube gibi devleri de peşinden sürükledi. Son günlerde farklı güncellemelerle kendisini sürekli olarak yenileyen sosyal medya platformu Twitter, şimdi de bu video çılgınlığına dahil olmaya hazırlanıyor. Twitter, Instagram, Facebook, YouTube ve TikTok gibi sosyal medya reklamlarında bir numaralı çözüm ortağınız Sahne Medya, Twitter’ın yeniliğini sizler için duyurdu…

2021 senesi Twitter için son derece hareketli geçti. Abonelik sisteminden emojilerle tepki verme özelliğine, sesli sohbete kadar pek çok küçük ve büyük yenilikle kullanıcılarının karşısına çıkan Twitter’da platformun kurucusu ve CEO’su Jack Dorsey’le bir ayrılık gerçekleşti. Dorsey’in istifasının ardından Twitter’daki değişim hız kesmeden devam edecek gibi.

Twitter’da sıradaki değişim aslında çoğumuzun beklediği şekilde oldu. TikTok’un yarattığı rüzgâr önce Instagram Reels’ı sonrasında da YouTube Shorts’u hayatımıza getirdi. Anlaşılan o ki sıra şimdi de Twitter’da…

Twitter Da TikTok’la Mücadeleye Hazırlanıyor

Geçtiğimiz günlerde Twitter Hindistan hesabından yapılan bir paylaşım oldukça dikkat çekti. Tıpkı TikTok’ta olduğu gibi akış kısmında videoların bulunduğu bir sekmenin test sürecinin başladığı müjdesini veren Twitter Hindistan hesabı, bu özelliğin hem Android hem de IOS cihazlar için kullanılabilir olacağını belirtti.

Esasında yeni özelliğin detayları şu an için bilinmezliğini koruyor fakat keşfet sekmesinde çoğunlukla video akışın yer alacağı bir görünüm kazanacak diye tahmin ediyoruz. Fakat sekmede metin ağırlıklı tweetler de varlığını sürdürecek. Bu yenliğin dünya genelindeki Twitter kullanıcılarının hizmetine ne zaman sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

Twitter bugüne kadarki mikro blog tanımından ayrılıp tümüyle video ağırlıklı bir platforma dönüşecek mi? Özelliğin kendi gelişimi ve Twitter’a olan etkisi merak konusu. Twitter’ı diğer mecralardan farklı gören kitleler bu yenilikten sonra Twitter’ı terk edecek mi? Tüm bunları zamanla yaşayarak göreceğiz.

Siz de milyarlarca insanın gün içerisinde çokça zaman geçirdiği sosyal medya platformlarında reklam içerikleri üreterek markanızı büyütmek, satışlarınızı arttırmak ve bilinirliğinizi yükseltmek istiyorsanız Sahne Medya’nın sosyal medya reklam hizmetiyle tanışmakta acele edin.

Sahne Medya
Sahne Medya

13-12-2021 11:07:04

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?