Anasayfa Medya Haberler WhatsApp Business'ten İşletmelere Kolaylık Sağlayan Özellik!

WhatsApp Business'ten İşletmelere Kolaylık Sağlayan Özellik!

WhatsApp Business'ten İşletmelere Kolaylık Sağlayan Özellik!

WhatsApp, alıcı ile satıcı arasındaki ileşitimi verimli hale getirmeyi, satıcıların da alıcılara kolay ulaşmasını amaçlayan yeni özelliklerini duyurdu. Yeni özellikler ile işyerlerine büyük kolaylık sağlanacak.

WhatsApp, geçtiğimiz günlerde gizlilik sözleşmesi hakkında geri adım atmış, sözleşmeyi reddeden kullanıcıların uygulamanın hiçbir özelliğinden mahrum kalmayacağını açıklamıştı. Ancak işyerleri ile aranızda geçen sohbetlerde, kişisel bildirimler alabilmeniz ve ürün önerileri sunulması için bu iznin gerekli olduğunu dile getirmişti. WhatsApp gelinen son noktada WhatsApp Business arayüzüne yenilikler getirdi.

İşyerlerinden Geri Dönüş Almak Dakikalara Düşüyor!

WhatsApp Business’in yeni özelliği ile orta ve büyük ölçekli iş yerlerinin, müşterileriyle WhatsApp üzerinden yaptığı konuşmaların verimliliğinin artması amaçlanıyor. Firmalar daha önce sınırlı bir zaman aralığında müşterilerine bildirim gönderirken artık hem daha geniş mesaj yelpazesine sahip olacak hem de müşterilerine farklı konularda bilgilendirebilecek. Bu bildirimlerden siparişler ve stok durumu hakkında da bilgi alınabilecek.

WhatsApp Business’te birçok e-ticaret uygulamasının da kullandığı hazır cevaplar özelliği de aktif hale getirilecek. Bu kapsamda en fazla 10 hazır cevap kullanıcılara sunularak kullanıcılar yazma derdinden kurtarılacak. Bu mesajlara verilecek cevaplar ise işletmelerce WhatsApp Business API hesaplarından ayarlanabilecek.

WhatsApp’ın işletme odaklı WhatsApp Business özelliği, işyerleri tarafından büyük beğeni topluyor. Bakalım bu özellikler WhatsApp’ın sözleşme nedeniyle aldığı yaraları kapatmaya faydalı olacak mı…

Sahne Medya
Sahne Medya

05-06-2021 07:13:45

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?