Anasayfa Medya Haberler YouTube’dan Para Kazanmanın Yeni Yöntemi

YouTube’dan Para Kazanmanın Yeni Yöntemi

YouTube’dan Para Kazanmanın Yeni Yöntemi

En büyük video paylaşım platformu konumundaki YouTube, içerik üreticilerini desteklemek ve onlara yeni gelir modelleri yaratmak için çabalamaya devam ediyor. YouTube’un standart reklam gelirlerine ek olarak hayatımıza katıl butonu eklenmişti. Sevdiğimiz kanal ve yayıncıları isteğe bağlı şekilde destekleyebiliyor ve özel bazı içerikler izleyebiliyorduk. TikTok vb. platformlara içerik üreticileri ve izleyicileri kaybetmek istemeyen YouTube, bu defa da Super Thanks ismini verdiği yeni bir bağış yöntemi ile karşımızda.

Super Thanks İle Yorumlarınız Görünür Olacak

Bu yeni özellikle birlikte kullanıcılar izledikleri YouTube kanallarına 2 dolar ya da 50 dolar arasında ödeme yapabilecekler. Bu ödemeyi yapan kişilerin yorumları en üstlerde tutulacak ve vurgulanacak.

Influencerlar, Apple cihazlar üzerinden gelen Super Thanks gelirinin yüzde 70’ini alabilecek. Fakat bu gelir dağılımının masaüstü veya Android cihazlar için daha farklı olacağını belirtmek gerek. App Store’un komisyonundan ötürü Apple kullanıcılarının daha az pay alması bekleniyor. Şuan için yetmişe yakın ülkede beta sürümünde olan bu özellik aşamalı biçimde uygun YouTube kanalları için aktive edilecek.

Bu özelliği kullanıp kullanamayacağınızı öğrenmek için İçerik Stüdyosu-Para Kazanma-Super Thanks aşamalarını takip edip sorgulama yapabilirsiniz.

YouTube çok fazla kullanıcısı olduğu ve kullanıcılarını başarılı şekilde kategorize ettiği için ideal bir reklam mecrası. Sizler de markanızı büyütmek ve satışlarınızı arttırmak istiyorsanız YouTube reklam kampanyalarından faydalanabilirsiniz. YouTube reklamlarının avantajlarını yaşamak için Sahne Medya’nın bu hizmetiyle tanışmakta geç kalmayın. 

Sahne Medya
Sahne Medya

26-07-2021 07:37:27

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?