Anasayfa Medya Haberler Google Chrome Kullananlar Artık Çoklu Sekmeleri Gruplayabilecek!

Google Chrome Kullananlar Artık Çoklu Sekmeleri Gruplayabilecek!

Google Chrome Kullananlar Artık Çoklu Sekmeleri Gruplayabilecek!

Çoğu internet kullanıcısı internete girdiğinde çoklu sekme açarak ilgi alanlarını takip edebiliyor. Öyle ki bazen onlarca sekme açarak internet tarayıcımızı kullandığımız bile oluyor. Teknoloji devi Google, yeni özelliğiyle tarayıcıya etiket ve renklendirme seçenekleriyle birlikte, çoklu sekme durumunda gruplar halinde düzenlemelerine yardımcı olacak Sekme Grupları adlı yeni bir araç getiriyor.

Onlarca sekme açanlara müjde

Sekme Grupları özelliği sayesinde kullanıcının yeni bir grup oluşturmak için herhangi bir sekme üzerinde sağ tıklaması gerekiyor. Grubu oluşturduktan sonra ise gruba daha fazla sekme eklenip, amacına göre özelleştirme yapılabiliyor. Grubu oluştururken sağ tıklandığında grubu etiketleme, renklendirme gibi seçenekleri sunan bir menü penceresi açılıyor. Chrome'un, emojileri grup etiketi olarak eklenmesine de izin veriliyor.

Chrome’u kapatıp açıtığınızda kaydettiğiniz sekme grupları karşınıza çıkıyor. Bugünden itibaren Chrome Beta'da aktifleştirilirken, önümüzdeki haftalarda da kademeli olarak diğer kullanıcıların da hizmetine sunulacak. Yeni özellik Windows, Chrome OS, Mac ve Linux platformlarındaki masaüstü Chrome versiyonu için de kullanılabilecek.

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?