Anasayfa Medya Haberler Instagram’da Takipleşmek Daha Kolay Olacak

Instagram’da Takipleşmek Daha Kolay Olacak

Instagram’da Takipleşmek Daha Kolay Olacak

Instagram, kullanıcılarının memnuniyetini arttıracak yeni bir özelliği test etmeye başladı. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcıların birbirlerini takip edebilmesinin daha kolay hale gelmesi hedefleniyor.

Instagram son yıllarda TikTok gibi büyük bir rakip ile mücadele etmek durumunda kalıyor ve bunun için sürekli olarak yeniliklere imza atıyor. Bu yeni atılımları sayesinde halen daha en popüler sosyal medya uygulaması olma konumunu koruyan Instagram, yakın zaman önce masaüstü için gönderi paylaşma özelliğini test etmeye başlamıştı. Şimdi de mobil kullanıcılar için yeni bir özelliği test etmeye başladı.

Takip Butonunda Yeni Bir Düzenleme

Instagram’da birden daha fazla hesap kullanan kullanıcıların birbirlerini takip edebilmesini kolaylaştıracak yeni bir düzenleme gelmek üzere. Normal şartlarda bir kullanıcı yönettiği bir sayfa üstünden başka bir hesabı takip etmek istediklerinde, mevcut hesabından diğer hesaba geçmesi gerekiyordu.

Fakat kısa zaman sonra kullanıma açılacak olan bu yeni özellikle birlikte bir hesap üzerinden birine takip isteği gönderdiğinizde iki hesabınızdan birini seçmenize olanak tanınacak. Bu sayede hesaplar arasında geçiş yaparak zaman kaybetmenizin önüne geçilecek.

Şu anda test aşamasında bulunan çok sayıda özellik gibi Instagram bunu da henüz beta olarak bile sunmuş değil. Bundan ötürü ne zaman herkesin kullanabileceği konusundaki belirsizlik sürüyor.

Instagram bireysel kullanıcıların yanı sıra çok sayıda profesyonel işletme hesabına da ev sahipliği yapıyor. Hal böyle olunca işletmeler Instagram hesaplarını ciddi ve profesyonel şekilde yönetmek durumunda kalıyorlar. Eğer Instagram’ı ürünlerinizi satabileceğiniz bir mağaza olarak kullanıyor ve takipçi sayınızı arttırmak istiyorsanız Sahne Medya editörlerinin hazırladığı www.sahnemedya.com/instagram-da-urun-satisi-nasil-yapilir yazısını inceleyebilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

27-05-2021 07:34:08

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?