Anasayfa Medya Haberler Instagram'ın Windows 10 Uygulamasına Mesajlaşma Özelliği Geldi!

Instagram'ın Windows 10 Uygulamasına Mesajlaşma Özelliği Geldi!

Instagram'ın Windows 10 Uygulamasına Mesajlaşma Özelliği Geldi!

Windows 10 OSMeta Instagram uygulamasını geçtiğimiz aralık ayında Progressive Web App (İleri Web Uygulaması - PWA) ile değiştiren Facebook, bu değişikliği Instagram’da da aktif hale getirdi. Son olarak 13 Temmuz 2018’de masaüstü güncellemesi alan Instagram, bugün itibariyle PWA tabanlı yeni versiyonu ile hizmet vermeye başlandı.

Yeni güncelleme ile birlikte masaüstünde DM (Direk Mesaj) için destek sağlandı. Böylece kullanıcıların artık masaüstü uygulaması üzerinden mesajlarına erişip, istedikleri kişilere mesaj göndermesine imkân tanındı. Güncelleme ayrıca olağan hata düzeltmelerini ve bazı geliştirmeleri de barındırıyor.

Artık Instagram'ın masaüstü uygulamasından da mesaj atılabilecek

 

 

Bu arada söz konusu güncellemeler, Microsoft Store’dan ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz Instagram uygulaması için geçerli. Dolayısı ile Instagram'ın masaüstü direkt mesaj özelliğinden şu an için sadece Windows 10 kullanıcılarının faydalanabildiğini hatırlatalım.

Öte yandan Instagram’ın masaüstü versiyonunun PWA tabanına geçmesi, uygulamanın önümüzdeki günlerde çok daha fazla yeniliğe sahne olacağını gösteriyor. Uygulama belki de ilerleyen zamanlarda Artırılmış Gerçeklik (AR) kamera filtreleri gibi gibi sevilen bazı özellikleri de destekleyebilir. Instagram’ın masaüstü uygulamasının son sürümünü buraya tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. 

Sahne Medya
Sahne Medya

01-01-1970 02:00:00

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?