Anasayfa Medya Haberler Instagram Masaüstü Versiyonu İçin Beklenen Gelişme

Instagram Masaüstü Versiyonu İçin Beklenen Gelişme

Instagram Masaüstü Versiyonu İçin Beklenen Gelişme

Son yıllarda popülerliğini katlayarak arttıran sosyal medya uygulaması Instagram genellikle akıllı telefonlar üzerinden kullanılsa da halen daha masaüstünden kullanan insanlar da mevcut. Instagram yöneticileri masaüstü kullanıcıları için yeni bir gelişmenin müjdesini verdi.

Instagram artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Kimimiz için iletişim, kimimiz için eğlence, kimimiz içinse işimizin bir parçası.

Inovatif fikirlerle her gün yeni özellikler geliştiren Instagram, yakın zamanda masaüstü versiyonda merakla beklenen bir özelliği hayata geçirmeye hazırlanıyor. Artık tıpkı mobil cihazlarda olduğu gibi masaüstü sürümde de gönderi paylaşım işlevi bulunacak.

Artık Masaüstü Versiyonda Da Gönderi Oluşturabileceğiz

Kullanıcılarının büyük bölümü mobil cihazlar üzerinden bağlandığı için mobil versiyona büyük önem veren Instagram, son zamanlarda aynı ilgiyi masaüstü versiyon için de göstermeye başladı. Yabancı basında yer alan bazı raporlardan anlaşıldığı gibi Instagram, masaüstü için yakın zamanda gönderi düzenleyip paylaşabilme özelliğini aktive edecek.

Instagram’ın masaüstü versiyonu için test aşamasında bulunduğu bu özelliğin çalışma biçimi neredeyse mobildekiyle aynı olacak. Söylentilerin kaynağına göre artık Instagram kullanıcıları masaüstüne fotoğraf ve videoları sürükleyerek bırakabilecekler. Aynı anda bazı ayarlar sayesinde fotoğrafları kırpmak, filtreler uygulamak ve konum bilgisi etiketlemek gibi araçlar da kullanılabilir hale gelecek.

Masaüstü versiyonu kullanmakta ısrarcı olan kullanıcıların oldukça uzun zamandır beklediği bu yeniliğin hayata geçeceği tarih ise tam olarak bilinmiyor. Özelliğin beta sürümü test aşamasında ve görüşler bu yeniliğin birkaç ay içerisinde hayata geçeceği yönünde.

Instagram uygulaması ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız Sahne Medya editörlerinin hazırladığı www.sahnemedya.com/instagram-da-urun-satisi-nasil-yapilir, www.sahnemedya.com/instagram-profesyonel-hesap-nedir haberlerine de göz atabilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

10-06-2021 08:58:01

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?