Anasayfa Medya Haberler TikTok’un Kullandığı Yapay Zekâ Lisanslanabilecek

TikTok’un Kullandığı Yapay Zekâ Lisanslanabilecek

TikTok’un Kullandığı Yapay Zekâ Lisanslanabilecek

Popüler Sosyal Medya ve eğlence platformu TikTok çok başarılı yapay zekâ algoritmaları kullanıyor. Ve artık isteyen şirketlere bu yapay zekâ lisanslama metoduyla dağıtılabilecek. BytePlus platformu bu lisanslama süreçlerini takip edecek. Dijital dünyadaki en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya’nın editörlerinin hazırladığı haberin ayrıntıları şu şekilde:

TikTok uygulamasının bugün geldiği noktaya ulaşmasında en büyük pay yapay zekâ keşfetme ve önerme algoritmalarının mükemmel şekilde çalışmasıydı. Global operasyonlar Oracle ve Walmart ortaklığına devredilirken ByteDance şirketinde kalmıştı. Artık bu teknolojiler para da kazandıracak.

BytePlus Lisansları Geliyor

ByteDance şirketinin kurduğu yeni bir departman olan BytePlus, TikTok’un kullandığı yapay zekâ algoritmalarının lisanslanması işlemleriyle ilgilenecek. Merkezi Singapur’da olan BytePlus bunun yanı sıra Hong Kong ve Londra’da da ofisleri bulunan çok uluslu bir yapı. TikTok uygulamasının başarılı ve sorunsuz çalışan keşfetme ve önerme motorları ile birlikte görsel bilişim teknolojileri, otomatik metin çevirileri ve gerçek zamanlı efektler de lisanslanarak başka şirketlerin kullanımına sunulabilecek. Bu sayede ByteDance büyük miktarda para akışı sağlayacak.

BytePlus bu gelişmenin ardından daha şimdiden önemli müşteriler kazandı bile. ABD’li moda uygulaması Goat, Endonezya kökenli seyahat sitesi WeGo ve e-ticaret sitesi Chilibeli BytePlus’ın yapay zekâ teknolojilerini kullanmaya başladı bile.

Sahne Medya TikTok Reklamları

TikTok hem kullandığı bu yapay zek3a teknolojisi ile hem de yormayan eğlenceli içerikleriyle her geçen gün sektörde daha da büyük bir yer kaplıyor. Markanızın bilinirliğini arttırmak ve hedef kitlenize doğrudan ulaşabilmek için TikTok reklamları da önemli bir araç halini aldı. Siz de Sahne Medya TikTok Reklamları hizmeti hakkında fikir almak isterseniz linke tıklayabilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

09-07-2021 11:25:15

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?