Anasayfa Medya Haberler Sahne Medya, Google Partner Rozetini Yeniledi

Sahne Medya, Google Partner Rozetini Yeniledi

Sahne Medya, Google Partner Rozetini Yeniledi

Sahne Medya olarak, Google’ın yalnızca yüksek bütçeli ve başarılı Google Ads (Google Adwords) reklam kampanyası yöneten ve müşteri kitlesini genişleten profesyonel ajanslara verdiği ve son derece az sayıda reklam ajansının sahip olduğu Google Partner Rozetini yeniledi. Geleneksel reklamcılık tecrübesinin üzerine çağı yakından takip eden ve dijital olanakların tümünü etkili şekilde kullanan Sahne Medya, uzun zamandır Google’ın iş ortağı statüsünde.

Google Partner Nedir ve Nasıl Olunur?

Günümüzde küçük büyük fark etmeksizin bütün işletmeler, gelirlerini arttırabilmek için dijital stratejilere önem vermek durumunda. Bu dijital stratejilerden en önemlisi de tartışmasız Google reklamları. Bir şekilde internet kullanan herkes Google araçlarını kullanıyor ve Google reklamları doğru filtrelerle sizi gerçekten potansiyel müşterilerinizin karşısına çıkarıyor. Üstelik gösterim değil tıklama karşılığında ödeme yaptığınız için reklam bütçenizden çıkan her kuruşun amacına ulaştığından emin olabiliyorsunuz.

Bu nedenle başarılı bir Google Ads (Google Adwords) kampanyasıyla işletmenizi büyütebilir, bilinirliğinizi ve kârlılığınızı katlayarak arttırabilirsiniz. Ancak Google Ads (Google Adwords) kampanyası titizlikle yürütülmesi gereken ve uzmanlık isteyen bir iştir. Bu konuda profesyonel ajanslardan danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. İşte Google Partner tam olarak bu noktada önem kazanan bir kavram. Başarılı kampanyalara imza atmış ajanslara Google tarafından verilen bir unvan, bir çeşit lisans.

Google Partner Nedir?

Google Partner, Google şirketinin reklam kampanyası yönetiminde başarılar göstermiş ve profesyonelce iş yürüten ajanslara verdiği bir unvan. Bu unvana sahip olan ajanslar Google İş Ortağı Statüsünde demektir. Ve sanılanın aksine bu statüde yer alan Google Ads (Google Adwords) reklam ajansı sayısı çok ama çok azdır. Çünkü Google ajanslara bu rozeti vermek için çok sayıda protokolü ve kriteri karşılamasını bekler. Sahne Medya olarak biz de uzun zamandır yürüttüğümüz çok sayıdaki başarılı kampanyanın ardından Google ile olan iş ortaklığımızı yenilemiş bulunuyoruz.

Google Partner Nasıl Olunur?

Bu soruyu yanıtlamadan önce Google Partner rozetinin kimlere verildiğine bir göz atalım:

  • Google Ads (Google Adwords) reklam kampanyalarında başarı sağlayanlar
  • Geçirdikleri süreçte sürekli olarak yeni müşteri edinenler
  • Büyük reklam bütçeleri yönetenler

Bu statüye erişmek isteyen ajans veya bireysel profesyoneller öncelikle Google Partner Rozetine sahip olmalı. Google Partner iş ortağı unvanına sahip olmak bu statünün ilk adımı konumunda. Partner seviyesine yükselebilmek için de şu kriterlere sahip olmak gerekiyor:

  • Şirketinizde Google Ads (Google Adwords) sertifikasına sahip olan en az iki uzman çalışanınızın bulunması
  • Şirketinizin yönettiği hesaplarda Google’ın beklediği seviyelerde harcama yapıyor olmak
  • Şirketinizin gelir yüzdesini arttırıyor olmanız
  • Müşteri portföyünüzün geçen süreçte lineer bir şekilde genişliyor olması

Bu söz konusu kriterlere sahip olan şirketler Google Partner Rozetini almaya hak kazanıyorlar.

Google Partner Rozetinin Avantajları

Bu rozete hak kazanmış olmak, bir reklam ajansı için en basit tanımıyla prestij anlamına gelir. Google şirketi düzenli şekilde Ads kampanyası yürüten her reklam ajansına bu rozeti vermiyor. Peki ya bu rozet ajanslar ve profesyonellere ne gibi avantajlar sağlıyor?

  • Google Ads (Google Adwords) ürünlerine dair başkalarına göre daha derinlemesine bilgi sahibi olmak
  • Rekabette avantaj sağlayarak pazarda üst sıralarda yer almak
  • Google’ın iş ortaklarına özel düzenlediği etkinliklerde yer almak
  • Google’ın sağladığı ayrıcalıklardan faydalanmak
  • Müşterilerinize sunduğunuz hizmeti daha da kapsamlı hale getirebilmek

Bu rozete sahip olan ajansların ve şirketlerin Google ile çok güçlü ve yakın bir iş ortaklığı kurduğunu söyleyebiliriz. Bu unvana sahip olan ajansların dijital stratejiler geliştirme konusunda daha başarılı olduğu da istatistiksel verilerle ispatlanmış bir durum.

Neden Google Partner Rozetine Sahip Bir Reklam Ajansı ile Çalışmalısınız?

Günümüz iş yaşantısında rekabetin ne kadar yüksek ve şiddetli olduğu hepimizin bildiği bir gerçek. İnternet reklamları da bu rekabeti her geçen gün körüklüyor. Dijital pazarlama ve e-ticaret sektörünün elde ettiği gelir arttıkça bu gelirden pay alma yarışı da bir o kadar amansız hale gelmiş durumda.

Dijital stratejilerini doğru kurup, doğru uygulayan işletmeler her zaman bir adım önde oluyor. Bu rekabetin en önemli cephelerinden biri de Google Ads (Google Adwords) reklamları. Google Ads (Google Adwords), doğru kitleye ulaşmak açısından çok verimli bir reklam aracı. Ancak uzman profesyoneller eliyle kampanya yürütüldüğünde çok daha iyi sonuçlar almak mümkün oluyor.

Bütçe konusunda problem yaşamak istemiyor ve son derece kısa bir sürede müşteri kitlenizi arttırmak istiyorsanız tercihiniz Google Partner Rozeti olan bir reklam ajansı olmalı. Çünkü:

  • Doğrudan Google’dan destek sağlayan bir ekiple işbirliği içerisinde olmak sizi avantajlı kılar
  • Rakiplerinize göre sizin çalıştığınız ajans, Google ürünlerinden ve ayrıcalıklarından yararlandığı için daha avantajlıdır
  • Zaman kaybı yaşamadan daha küçük bütçelerle daha kısa bir zaman içerisinde hedeflerinize ulaşabilirsiniz

Google İş Ortağı olan ajanslar, müşterileri için daha detaylı ve özel raporlar hazırlama ve spesifik öngörülerde bulunabilme yeteneğine sahiptir. Sahne Medya Google Reklamlar’ı ile tanışabilir ve hedeflerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz. Google Ads (Google Adwords) reklamlarıyla ilgili geniş bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Sahne Medya
Sahne Medya

26-06-2021 07:44:54

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?