Anasayfa Medya Haberler Twitter’dan Toplu Mesaj Göndermeyi Kolaylaştıracak Yenilik

Twitter’dan Toplu Mesaj Göndermeyi Kolaylaştıracak Yenilik

Twitter’dan Toplu Mesaj Göndermeyi Kolaylaştıracak Yenilik

Sosyal medya platformları içerisinde haberleşme ve fikir paylaşımlarını odağına alan Twitter yeni bir özelliği kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Twitter kullanıcılarının aynı anda 20 kullanıcıya kadar toplu mesaj gönderebilmesini sağlayacak bu yeniliğin, birkaç hafta içerisinde aktif hale gelmesi bekleniyor. SEO, Sosyal Medya Reklamları ve Hesap Yönetimi, Web Tasarım, Dijital Pazarlama ve Grafik tasarımda markanızın en yakın çözüm ortağı Sahne Medya’nın editörlerinin sizler için hazırladığı haberin detayları şu şekilde…

Twitter sosyal medya platformları arasında aradan geçen uzun yıllara rağmen popülerliğini korumayı başaran az sayıdaki mecradan biri ve yakın zamanda çoğunluğu mobil sürüm kullananları ilgilendiren yeni özellikleri kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Twitter Support tarafından gelen açıklamalara göre kullanıcıların uzun zamandır beklediği birkaç özellik de bu yenilikler arasında yer alıyor.

Yenilikler arasında en çok ilgi uyandıran ise toplu mesaj göndermenin daha kolay hale gelecek olması. Geçmişten bu yana Twitter toplu mesaj göndermeye izin vermiyor ve bunu her denediğimizde otomatik olarak bir sohbet grubu açıyordu. Ancak kullanıcılar için yer yer sinir bozucu olabilen bu sorun pek yakında Android ve iOS kullanıcıları için eski bir hatıra olarak kalacak.

Twitter’ın Çoklu Doğrudan Mesaj Özelliği Nasıl Görünüyor?

Twitter

Twitter’ın mobil cihazlar için geliştirdiği bir diğer mesajlaşma özelliği ise mesajların kaydırılması için hızlı kaydırma butonları getirmek. Bu buton sayesinde bir kullanıcıyla olan sohbet ekranına, son mesaja bir defa dokunarak ulaşabileceğiz. Mesaja bir süre basılı tutarak emojilerle tepki vermek de mümkün ancak şimdilik yalnızca iOS cihaz kullananlar için.

Yalnızca iOS kullanıcılarının faydalanabileceği bir diğer yenilik de mesajların bulunduğu sayfada filtreleme yapabilmek. Bu filtreleme sayesinde mesajlarımızı tarihlerine göre gruplandırılmış halde görebileceğiz ve aradığımız bir mesajı bulmak, geçmişte hiç olmadığı kadar kolay hale gelecek.

Bu iki yeniliğin Android kullanıcıları için ne zaman aktif edileceği ise bilinmezliğini koruyor. Twitter’da hedef kitlenize ulaşabilmek ve marka bilinirliğinizi arttırırken kazancınızı katlamak da mümkün. Twitter reklamları ile hedef kitlenize ulaşmak istiyorsanız, sosyal medya reklamları ve dijital pazarlamada uzman kadromuzla Sahne Medya Twitter Reklamları hizmetiyle tanışmakta geç kalmayın.

Sahne Medya
Sahne Medya

20-08-2021 14:22:30

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?