Anasayfa Medya Haberler Twitter Reactions Özelliğini Önce Türkiye’de Test Edecek!

Twitter Reactions Özelliğini Önce Türkiye’de Test Edecek!

Twitter Reactions Özelliğini Önce Türkiye’de Test Edecek!

Sosyal medya platformları arasında kendine özel bir yeri olan Twitter, paylaşımlara emojilerle tepki verme özelliği olarak tanımlayabileceğimiz “Reactions” özelliğini ilk olarak Türkiye’de test edecek. Sosyal Medya Hesap Yönetimi, Sosyal Medya Reklamları ve Sosyal Medya İçerik Editörlüğü gibi alanlarda tecrübesi ve profesyonel kadrosuyla en yakın çözüm ortağınız olan Sahne Medya sizler için hazırladı…

Twitter’in yeni özelliği Reactions kısıtlı bir süre için özel olarak Türkiye’de test edilecek. Tweetlere emojilerle tepki verebilmemizi sağlayacak bu özellik Android, IOS ve Twitter.com üzerinden kısa süre de olsa kullanılabilecek.

Kısa sürede herkes için kullanılabilir hale gelmesi beklenen Reactions’ın geniş coğrafyalara nasıl bir hızla yayılacağı ise Türkiye deneyimine göre şekillenecek.

Twitter, Reactions’u  Türkiye’de test ediyor

Hangi Emojiler Kullanılabilecek?

Sadece beğeni butonu, bütün hisleri karşılamak konusunda yeterli olmuyor. Bu yüzden insanların hislerini basit ve hızlı biçimde aktarabilmesi için bir dizi emoji eklenmesine karar verildi. Alkış, Gülme, Beğeni, Düşünme ve Üzgün şeklinde tepkiler öngörülüyor.

Tweetlerde en çok kullanılan emojilerin araştırıldığını söyleyen yetkililer, bu emojilerin sağlıklı ve saygılı sohbetleri destekler biçimde kullanılmasını umduklarını söylüyorlar.

Nasıl Kullanılacak?

Twitter, kullanıcı topluluklarının geri bildirimlerine ve uygulamanın sürekli devam eden öğrenme sürecine ek olarak emoji reaksiyonlarını test etmeye devam edeceklerini söylüyor. Reaksiyonları kullanabilmek için kullanıcının, “beğen” butonunun üzerine uzun süre basıp, bir tweet hakkına ne hissettiklerini belirtmek için en uygun emojiyi seçmesi yeterli olacak. Twitter kullanıcıları emojiler haricinde yalnızca beğen butonunu kullanmaya da devam edebilecek…

Türkiye Deneyimi Belirleyici Olacak

Twitter’ın yeni özelliği Reactions, ilk önce ve sadece Türkiye’de kullanıma açılacağı için Türkiye’deki kullanıcıların deneyimi Reactions’ın geleceğinde belirleyici olacak. Nasıl gelişeceği ve kullanım alanının nasıl genişleyeceğine esasında bu süreçte yaşananlar karar verecek. IOS, Android ve Twitter.com üzerinden kısıtlı bir süre için kullanılabilecek olan bu özelliğin ne zaman herkes için aktif hale geleceği ise bilinmezliğini koruyor.

Twitter üzerinden yürüteceğiniz reklam kampanyalarıyla hem marka bilinirliğinizi hem de satışlarınızı arttırmanız mümkün. Ulusal, uluslararası, kurumsal, küçük veya büyük ölçekli pek çok şirket Twitter’ı reklam ve tanıtım kampanyaları için etkili bir mecra olarak kullanıyor. Siz de Twitter üzerinden potansiyel müşterilerinize ulaşmak isterseniz Sahne Medya’nın Twitter Reklamları hizmeti ile tanışmakta geç kalmayın.

Sahne Medya
Sahne Medya

13-09-2021 15:50:23

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?