Anasayfa Medya Haberler Promosyon Dönemi Başlıyor!

Promosyon Dönemi Başlıyor!

Promosyon Dönemi Başlıyor!

Hangi Sektör Hangi Promosyon Hizmetini Tercih Etmeli?

İş dünyasında bilinirliğinizi arttırmak, network oluşturmak ve prestij sağlamak için en iyi yöntemlerden biri promosyon ürünler. Promosyon denilince ilk akla gelen defter, kalem, ajanda ve çakmak gibi ürünler eskide kaldı. Artık sonsuz ve yenilikçi seçenek arasında hangi promosyon ürününü seçeceğinize karar vermek oldukça güç bir iş. Geleneksel Reklamcılık ve Dijital Reklamcılıkta en yakın çözüm ortağınız Sahne Medya, promosyon hizmetinin zamanlamasını ve hangi sektörlerin hangi promosyon ürününü tercih etmesi gerektiğine dair fikirleri sizler için derledi.

Promosyonun Sık Kullanılan Bir Ürün Olması Gerekir

Pek çok işletme dağıtacakları promosyon ürününün büyük ve prestijli olmasını önemser. Ancak çoğu zaman bunun yerine insanların günlük hayatta daha sık kullandığı küçük ve pratik ürünler duruma göre daha etkili olabilir. Reklamcılıkta verilmek istenen mesajın ne kadar çok kişiye ulaştığı her zaman önemli bir kriterdir. Bundan ötürü seçilecek promosyon ürününün gün içerisinde sık kullanılması ve yayılabilir oluşu önem arz eder. Sahne Medya pek çok firma için başarılı promosyon kampanyalarına imza atmış ve deyim yerindeyse bu alanda zirveyi temsil eden ajanslar arasında sağlam bir yer edinmiştir. Sahne Medya’nın profesyonel promosyon hizmeti hakkında fikir edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Seçeceğiniz Promosyon Hizmeti ve Ürünü Sektörünüzle İlgili Olmalı

Belki de dikkat edilmesi gereken en mühim noktalardan biri promosyon olarak dağıtacağınız ürünün sektörünüzle doğrudan veya dolaylı olarak ilgili olması. Evrak ve dosya takibi yapmanızı gerektirecek bir alanda hizmet veriyorsanız, ofis ve kırtasiye malzemeleri tercih edebilirsiniz. Bunun dışında teknolojiyle ilişkili bir işletmeyseniz Power Bank, Flash Bellek, Kulaklık vb. teknolojik promosyon ürünleri seçebilirsiniz.

Renklerin Önemine Dikkat!

Unutmamak gerekir ki iş yaşantısının en zorlu kısmı rekabet ve bu rekabet promosyon alanında da kendisini gösteriyor. Pek çok firma promosyon ürünleri dağıtırken öne çıkmak için en önemli aracınız da renk seçimi olacaktır. Sadece işletmenizin isminin ve logosunun beklediğiniz etkiyi sağlayabileceğini düşünmeyin. Renklerin insan bilincine etkilerini küçümsememek gerekir. Doğru renk seçimiyle en baştan tüketicinin güvenini kazanabilir veya yanlış bir seçimle prestij kaybına uğrayabilirsiniz.

Promosyon Ürünleri İle Yapılan Reklam Kampanyaları Neden Önemli?

Otomotivden ilaç sektörüne, kozmetikten bilişime kadar her sektörde sürekli olarak gelişmek, büyümek ve bunun için de amansız bir rekabete girmek zorundayız. Yapılan tüketici davranış analizleri, promosyon kampanyalarının tüketicilerin markaya duydukları sadakati nasıl olumlu yönde etkilediğini ortaya koyuyor.

Mesela kozmetik sektöründe hizmet veren firmaları ele alalım. Bu alanda hizmet veren her firma rakiplerinden daha bilinir olup daha çok kazanç elde etmek ister. Bunun yolu da reklam kampanyalarıdır. Ancak reklam kampanyaları yalnızca afişler, billboardlar veya televizyon ve sosyal medya reklamlarından ibaret değildir. Hele ki kozmetik sektöründeki ürünleri düşününce bir parfümü kokusunu duymadan satın almayacağımızı biliriz. Promosyonlar, sadık ve markayla duygu bağı kurabilen müşteri kitleleri oluşturur. Son derece az bir maliyetle hem çok sayıda insana ulaşma hem de onların gözünde sempati kazanma şansınız olur. Estetikten taviz verilmemesi gereken promosyon kampanyalarında en ucuz maliyetli ürünü de seçmiş olsanız şık olmasına özen göstermelisiniz. Renk seçimi, tasarımı vs. insanların elinde taşırken kendilerini iyi hissedeceği ürünler olumlu sonuç verecektir.

Üst Düzey Firmalar İçin Üst Düzey Promosyonlar

Her kampanyanın bir hedef kitlesi vardır ve her kitle için ideal promosyon farklıdır. Örneğin iş dünyasında önemli bir yeri olan insanlardan oluşan bir network hedefliyorsanız kaliteyi ön planda tutmalısınız. Örneğin birinci sınıf kalitede çikolatalardan hazırlanan, firma ismi ve logosunu taşıyan şık ahşap kutulardan oluşan hediyelik çikolatalar, üst düzey networkunuz için ideal bir promosyon seçimi olabilir.

Bütün markaların bilinirliklerini ve prestijlerini arttırmak için promosyon kampanyalarına başlamaya hazırlandığı şu dönemde siz de bir an evvel Sahne Medya’nın profesyonel ve kurumsal promosyon hizmeti ile tanışın.

Sahne Medya
Sahne Medya

25-09-2021 11:47:17

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?