Anasayfa Medya Haberler Hayatınızı Kolaylaştıracak Uygulamalar

Hayatınızı Kolaylaştıracak Uygulamalar

Hayatınızı Kolaylaştıracak Uygulamalar

Mobil uygulama dünyasında sayısız ilginç uygulama bulunsa da günlük hayatta bunların çok azını kullanıyoruz. Fakat ihtiyaçlarımıza ve kişiliğimize göre hayatımızı ciddi anlamda kolaylaştıracak çok sayıda mobil uygulama var. İşte Sahne Medya editörlerinden “iyi ki yüklemişim” dedirtecek uygulamalar.

1-Grammarly Keyboard

Bilgisayarlarınızda da kullandığınız tarayıcıya eklenti olarak yükleyebildiğiniz Grammarly, telefonunuzun klavyesine de entegre olabiliyor. Günlük hayatta çok sık İngilizce yazışmalar yapıyorsanız hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştıracak olan bu uygulama sayesinde küçük hatalarınızı anında düzeltebileceksiniz.

2-Last Pass

Günlük hayatta en büyük çilelerimizden biri şifrelerimizi aklımızda tutmak… Onlarca uygulama için kullandığımız şifreleri hatırlamak mümkün değil. Her yerde aynı şifreyi kullanmak ise güvenli değil. Bu uygulama şifrelerinizi güvenli şekilde saklamanıza ve ihtiyaç duyduğunuzda hatırlamanıza imkân sağlıyor.

3-Feedly

Bulut sistemli çalışan bu uygulamada özellikle haber içeriklerine ulaşmak, ana sayfanızı ilgi alanlarınıza göre kişiselleştirmek ve yeni içerikler görmek son derece kolay.

4-Water Time

Gün içerisinde hepimizin belli bir miktar su içmesi gerek ama hayatın baş döndüren hızı karşısında bunu çoğu zaman unutuyor ya da es geçiyoruz. Bu uygulama ise su içmemiz gerektiğinde bizi uyarıyor.

5-Carrot Alarm

Günümüz de sabahları uyanmak en büyük problemlerimizden biri… Uyanabilmek için birer veya beşer dakika aralıklarla alarm kuruyor veya erteliyoruz. Ancak çoğu sefer ertelemek yerine kapattığımız için okula veya işe geç kalıyoruz. Carrot Alarm’ın farkı ise bizi uyandırdığından emin olmadan susmaması. Basit bir kapatma tuşu yok. Alarmı kapatabilmek için bazı bulmacalar çözmemiz gerekiyor ve alarmı kapattığımızda sadece uyanmış değil aynı zamanda ayılmış da oluyoruz.

6-Picture This

Eğer ağaçlara, bitkilere ve çiçeklere meraklıysanız bu uygulama size göre. Gördüğünüz bir bitkinin fotoğrafını çektiğinizde bu uygulama size onun türünü, cismini, ismini ve soy ağacını anlatıyor.

7- SkyView Lite

Astronomiye meraklı ve gözü yükseklerde biriyseniz bu uygulama da sizin için. Burcunuzun takım yıldızından ayın konumuna, hangi yıldızın nerede olduğuna kadar her sorunun cevabı SkyView Lite’da…

8- My Size ID

Online alışverişlerde beden ölçüleri her zaman için sorun yaratır. Fakat bu uygulama bedeninizi ölçümlüyor ve sipariş ettiğiniz ürünün üzerinize olmaması sorununu ortadan kaldırıyor.

9-Sun Surveyor

Fotoğraf ve video çekerken gün ışığından hangi noktada ve hangi zaman diliminde daha iyi yararlanabileceğinizi kestirmenize yarayan bu uygulama profesyonel olarak görüntü sanatlarıyla ilgilenen insanların işini kolaylaştırıyor.

Dijital dünyada olup bitenlerden haberdar olmaya devam etmek için Sahne Medya Blog sayfasını takip etmeyi unutmayın. 

Sahne Medya
Sahne Medya

26-07-2021 10:16:19

Sizi Arayalım
X
FORMU DOLDURUN
SİZİ ARAYALIM
Kampanyalardan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz?